«

Voorveldse Hof voorzien van maatwerk zonwering

 

Voorveldse Hof is de nieuwste locatie van AxionContinu. Schellekens & Schellekens heeft aan dit mooie project bijgedragen met maatwerk uitvalschermen en screen zonwering. Bewoners hebben hierdoor geen last van hinderlijk zonlicht en warmte.

In de nieuwe wijk Veemarkt is vorig jaar de nieuwste locatie van AxionContinu geopend: Voorveldse Hof. Dit is het thuis van 56 bewoners met dementie. Voorveldse Hof staat voor ‘Goed leven’. Bewoners kunnen hier op een goede en prettige manier wonen en leven. Verdeeld over vier bouwlagen zijn er zeven woningen, voor elk acht bewoners.

Zonwering verwerkt in de negge

Schellekens & Schellekens leverde de zonwering voor dit mooie project. 109 Stuks Carré Uitvalarmschermen en 117 stuks loze koven zijn volledig op maat gemaakt. De uitvalschermen zijn in een bouwkundige koof geplaatst. De armen zijn in overleg met de architect zodanig aangepast dat het volledige scherm in de negge is verwerkt.

Daarnaast plaatsten we 5 stuks Proscreen Zip. Alles in de kleur RA: 9016 verkeerswit met Dickson Orchestra XL 6088 grijs. Een fraai resultaat.

 

 

Platinawerf 10 - 6641 TL Beuningen - T: +31 (0)24 677 8000 - E: info@schellekens.com - KvK: 10017058