Wij bundelen meer dan 50 jaar kennis en ervaring van projectmatige zonwering.

Wij leveren zonwering en verzorgen het onderhoud door het hele land.

Met zo’n 100 gemotiveerde en vakkundige collega’s maken, monteren en onderhouden wij zonwering voor grote(re) gebouwen in heel Nederland. We zorgen ervoor dat patiënten in zieken- en verzorgingshuizen niet in de felle zon hoeven liggen, en dat bewoners van appartementen-complexen, kinderen in klaslokalen en personeel in bedrijfspanden kunnen wonen en werken in een prettig binnenklimaat. Hier zijn we goed in en trots op. Én dit doen we al bijna 55 jaar. Tot zover heel in het kort iets over ons.

Nu over jou.

Jij schrijft SERVICE en KLANTGERICHTHEID met hoofdletters. Je begrijpt de wens van de klant om hun zonwering in topconditie te willen houden. En dat zij in geval van een storing graag snel en netjes geholpen willen worden. Je hebt technisch inzicht en kennis van of interesse in geautomatiseerde besturingssystemen of wil dit graag leren. Buiten en op hoogte werken vind jij geen enkel probleem. Je rijdt in een goed geoutilleerde bedrijfswagen van klant naar klant om zonwering te onderhouden, bedieningsautomaten in te regelen en storingen te verhelpen. En als je een dag tevreden klanten hebt achtergelaten dan heb jij een dag lekker gewerkt.

 

Heb je al ervaring in de zonweringsbranche dan is dat mooi meegenomen. Maar als dat niet zo is dan leren wij je het vak. Bij ons is er overigens sowieso veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. En als je nog geen VCA-diploma of hoogwerkercertificaat hebt, dan zorgen wij dat je die binnenkort wél op zak hebt. Want veilig werken vinden wij méér dan belangrijk.

Ben jij iemand die zich in bovenstaande herkent en bij een prettig, professioneel en gezond bedrijf aan de slag wil als

 

SERVICE- & ONDERHOUDSMONTEUR ZONWERING

 

dan komen we graag met jou in contact.

Tijdens een kennismakingsgesprek horen we graag nog meer over jou, je verwachtingen, passies en ambities. En uiteraard beantwoorden we dan ook graag alle vragen die je nog hebt over de baan, het werken bij ons bedrijf, de beloning en de andere goede arbeidsvoorwaarden die wij je kunnen bieden.

Heb jij het gevoel dat je in ons team past? Solliciteer dan direct via hrm@schellekens.com

Als je nog vragen hebt dan kun je contact opnemen met Rénout de Lange. Je kunt hem bereiken via e-mail: rdelange@schellekens.com of telefonisch via 024-677 8000 of 06-1397 3329.