Wij bundelen meer dan 50 jaar kennis en ervaring van projectmatige zonwering.

Wij leveren zonwering en verzorgen het onderhoud door het hele land.

Met zo’n 100 gemotiveerde en vakkundige collega’s maken, monteren en onderhouden wij zonwering voor grote(re) gebouwen in heel Nederland. We zorgen ervoor dat patiënten in zieken- en verzorgingshuizen niet in de felle zon hoeven liggen, en dat bewoners van appartementen-complexen, kinderen in klaslokalen en personeel in bedrijfspanden kunnen wonen en werken in een prettig binnenklimaat. Hier zijn we goed in en trots op. Én dit doen we al bijna 55 jaar. Tot zover heel in het kort iets over ons.

Nu over jou.

Van buiten werken word jij blij. Weer en wind? Jij krijgt er energie van. Werken op hoogte? Jij vindt het niet eng maar uitdagend. Je geniet even van het uitzicht en gaat met een gezond gevoel voor veiligheid aan de slag met het monteren, onderhouden en repareren van zonwering. En na een dag samen met je maat mooi werk maken ga jij met een goed gevoel naar huis.

Zowel voor onze thuisbasis in Beuningen als voor een nieuw op te zetten servicepunt in de driehoek Amsterdam – Den Haag – Utrecht zoeken wij gemotiveerde, zelfstandige mensen, woonachtig in de genoemde regio’s, die als

 

BUITENMONTEUR ZONWERING

 

bij ons prettige, professionele en gezonde bedrijf aan de slag willen.

Heb je al ervaring in de zonweringmontage dan is dat mooi meegenomen. Maar als dat niet zo is dan leren wij je het vak. Bij ons is er overigens sowieso veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. En als je nog geen VCA-diploma of hoogwerkercertificaat hebt, dan zorgen wij dat je die binnenkort wél op zak hebt. Want veilig werken vinden wij méér dan belangrijk.

Tijdens een kennismakingsgesprek horen we graag nog meer over jou, je verwachtingen, passies en ambities. En uiteraard beantwoorden we dan ook graag alle vragen die je nog hebt over de baan, het werken bij ons bedrijf, de beloning en de andere goede arbeidsvoorwaarden die wij je kunnen bieden.

Heb jij het gevoel dat je in ons team past? Solliciteer dan direct via hrm@schellekens.com. Als je nog vragen hebt dan kun je contact opnemen met Geert Kersten. Je kunt hem bereiken via e-mail: gkersten@schellekens.com of telefonisch via 024-677 8000 of 06-5180 5939.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.