Contact 024 677 80 00 Storing melden? Gebruik het online formulier

Onderhoud op orde

Elk zonnescherm, lamel of jaloezie afzonderlijk de aandacht geven die het verdient en voldoen aan de NEN2767.

Wanneer u kiest voor contractvorm ‘Onderhoud op orde’ wordt uw zonwering jaarlijks door onze ervaren monteurs gecheckt en preventief onderhouden. Elke zonwering zoals een screen, uitval- en valarmscherm, lamel of jaloezie wordt afzonderlijk geïnspecteerd en gecontroleerd.

Onderhoud op orde

Tijdens het onderhoud worden bevestigingen van de zonwering gecontroleerd en waar nodig vastgezet. Ook worden kleine defecte onderdelen direct vervangen. De zon- windautomaat en zonsensoren worden gecontroleerd op instelling en werking.

Statusrapportage inclusief advies

Van alle onderdelen van de zonwering stellen onze monteurs de eventuele gebreken en de ernst ervan vast. Het resultaat is een gefundeerde statusrapportage waarbij van alle onderdelen de status wordt bepaald volgens de NEN2767. In deze rapportage adviseren wij u over het te plegen onderhoud en de verwachte levensduur van de zonwering. Uiteraard vindt de planning van het onderhoud plaats in overleg met u.

Een persoonlijk aanspreekpunt

De accountmanager van Schellekens & Schellekens is uw vaste aanspreekpunt en kent daardoor uw specifieke wensen. Hij adviseert u dan ook optimaal over onderhoud & reparatie en maakt voor u de afspraken met monteurs.

 Onderhoud op orde is inclusief

  • Voorkomen van achterstallig onderhoud en kostbare storingen
  • Elke zonwering krijgt de aandacht die het verdient
  • Voldoen aan de NEN-norm 2767
  • Kleine defecte onderdelen worden direct vervangen
  • Directe schakeling over grote defecten
  • Digitale rapportage en meerjaren begroting inclusief advies over onderhoud en status zonwering
  • 3 Maanden garantie op de herstellingen

 

Contact: 024 677 80 00 Contact