Contact 024 677 80 00 Storing melden? Gebruik het online formulier

Wij zijn Schellekens & Schellekens. Gevestigd in Beuningen bij Nijmegen, maar met klanten in het hele land. Met zo’n 100 gemotiveerde en vakkundige collega’s maken, monteren, onderhouden en repareren wij zonwering voor grote(re) gebouwen in heel Nederland. We zorgen ervoor dat patiënten niet in de felle zon hoeven liggen, en dat bewoners van appartementencomplexen, kinderen in klaslokalen en personeel in bedrijfspanden kunnen wonen en werken in een prettig binnenklimaat. Hier zijn we goed in en trots op. Én dit doen we al meer dan 55 jaar. Tot zover heel in het kort iets over ons.

Nu over jou.

Jij vindt het prettig om ondersteunend bezig te zijn en ervoor te zorgen dat het alle andere disciplines in het bedrijf letterlijk aan niets ontbreekt om hun werk te kunnen doen voor onze klant.

Je koopt grondstoffen, materialen, goederen en diensten in en bewaakt kwaliteit en levertijden om ervoor te zorgen dat de planning van werkvoorbereiding en productie naadloos aansluit op die van de klant, zodat onze monteurs onze zonwering op de afgesproken tijd kunnen monteren.

Je opleiding op minimaal MBO-3/4-niveau in Administratieve richting en je leergierige inslag zijn een prima basis voor onze nieuwe collega in de functie van

Inkoper m/v

die wij zoeken. Heb je al ervaring in het inkoopvak dan is dat mooi meegenomen. Maar als dat niet zo is dan zullen jouw motivatie en onze ervaring je verder inleiden in het vak. Bij ons is er overigens sowieso veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Tijdens een kennismakingsgesprek horen we graag nog meer over jou, je verwachtingen, passies en ambities. En uiteraard beantwoorden we dan ook graag alle vragen die je nog hebt over de baan, het werken bij ons bedrijf, de beloning en de andere goede arbeidsvoorwaarden die wij je kunnen bieden.

Heb jij het gevoel dat je in ons team past? Solliciteer dan direct via hr@schellekens.com.

Als je nog vragen hebt dan kun je contact opnemen met Geert Kersten, als Operationeel Manager o.a. verantwoordelijk voor de afdeling Inkoop. Je kunt hem bereiken via e-mail: gkersten@schellekens.com of telefonisch via              024 – 200 6741 of 06-5180 5939.

 

 

Contact: 024 677 80 00 Contact