Contact 024 677 80 00 Storing melden? Gebruik het online formulier

Maatwerk uitvalschermen voor Voorveldse hof

Schellekens & Schellekens leverde maatwerk uitvalschermen en screen zonwering voor zorgproject Voorveldse Hof. Hinderlijk zonlicht wordt hiermee buiten gehouden en de temperatuur blijft aangenaam.

In de nieuwe wijk Veemarkt is vorig jaar de nieuwste locatie van AxionContinu geopend: Voorveldse Hof. Dit is het thuis van 56 bewoners met dementie. Voorveldse Hof staat voor ‘Goed leven’. Bewoners kunnen hier op een goede en prettige manier wonen en leven. Verdeeld over vier bouwlagen zijn er zeven woningen, voor elk acht bewoners.

Uitvalschermen zijn zeer warmte werend en bieden een comfortabel zicht naar buiten

Uitvalschermen zijn uitermate geschikt als zonwering bij uitzetramen. Ze worden veelal gekozen door zorglocaties. de warmte werende eigenschappen zijn uitstekend en ze zijn goed bestand tegen wind. Bijkomend voordeel van deze vorm van zonwering is een comfortabel zicht naar buiten. Bovendien zijn ze leverbaar in veel kleuren en bedieningsmogelijkheden.

Verwerkt in de negge

Schellekens & Schellekens leverde 109 Stuks Carré Uitvalschermen en 117 stuks loze koven. Deze zijn op de productielocatie in Beuningen volledig op maat gemaakt. De armen zijn in overleg met de architect zodanig aangepast dat het volledige scherm in de negge is verwerkt. De uitvalschermen zijn in een bouwkundige koof geplaatst.

Daarnaast plaatsten we voor de grote raamoppervlakken 5 stuks Proscreen Zip. Deze zorgen voor een volledige lichtafsluiting en voorkomen zij-lichtinval. Alles in de kleur RA: 9016 verkeerswit met Dickson Orchestra XL 6088 grijs. Een fraai resultaat in combinatie met de lichte gevel.

Voorveldse hof uitvalschermen  Voorveldse hof uitvalschermen Voorveldse hof uitvalschermen Voorveldse hof uitvalschermen Voorveldse hof uitvalschermen

Meer nieuws

Contact: 024 677 80 00 Contact