Contact 024 677 80 00 Storing melden? Gebruik het online formulier

Wij bundelen meer dan 50 jaar kennis en ervaring van projectmatige zonwering.

Wij leveren zonwering en verzorgen het onderhoud door het hele land.

Schellekens & Schellekens gelooft dat de bouw en vastgoed een grote ontwikkeling gaat doormaken en nieuwe technologieën, werkwijzen en digitalisering gaat omarmen.

Partner in plaats van partij

De ontwikkelingen van BIM versnelt dit ontwikkelingsproces. Door een toename van co-creatie neemt de onderlinge samenwerking tussen bedrijven in de keten toe. Hierbij hoort een andere bouwcultuur waarbij transparantie en vertrouwen een voorwaarde zijn. Dat maakt dat in de bouwkolom de partijen geen aannemer, onderaannemer en/of toeleverancier meer zijn maar partners!

Schellekens & Schellekens wil binnen de projectmarkt (bouw) in Nederland bekend staan als de grootste en prettigste professionele aanbieder van Zonwering en Service & Onderhoud diensten.

Toegevoegde waarde leveren aan onze klanten

Wij zijn voorloper op het gebied van innovatieve werkwijzen, samenwerkingen en producten. Door middel van (keten) samenwerking ontwikkelen wij duurzame producten en diensten die bijdragen aan een prettig woon- en werkklimaat, die van toegevoegde waarde zijn voor de business van onze klanten en in een eerder stadium in de bouwstroom meegenomen kunnen worden.
Wij gaan voor langdurige samenwerkingen met als basis een wederzijds vertrouwen, transparantie en partnerschap

Multiwindow is het eindresultaat van een nauwe samenwerking tussen Rollecate, R-Vent en Schellekens & Schellekens. Met de integratie van kozijn, zonwering en ventilatie bieden we een nieuwe vorm van flexibiliteit.

Contact: 024 677 80 00 Contact