Contact 024 677 80 00 Storing melden? Gebruik het online formulier

Service & Onderhoud. Omdat zonwering gewoon moet werken.

Wij produceren en monteren onze zonwering met grote zorg. Daarom gaat onze service verder, ook na de oplevering. Ons team Service & Onderhoud is er om u te adviseren over het onderhoud van uw zonwering of een storing snel op te lossen.

Werkwijze Service & Onderhoud

Na oplevering van de zonwering heeft u waarschijnlijk vragen over het onderhoud ervan. Hoe vaak moet dat gebeuren? En op welke manier? Hoe maak ik de zonwering in eigen beheer schoon? Of laat ik dat doen door een extern bedrijf? Wat is de levensduur van mijn zonwering en hoe zorg ik ervoor dat ik deze zo optimaal benut? Allemaal vragen waarmee ons Service & Onderhoud team u kan helpen. Omdat elke situatie anders is, zijn de antwoorden nooit hetzelfde.

Reparaties en storingen

Elke melding van een storing aan uw zonwering nemen wij snel in behandeling. En dankzij onze regionale steunpunten kunnen wij overal in Nederland snel ter plaatse zijn voor spoedeisende reparaties. Wij repareren iedere projectmatig aangebrachte buitenzonwering. Ook wanneer u geen onderhoudscontract bij ons heeft afgesloten of wanneer de zonwering niet door ons werd geleverd.

Uw persoonlijke aanspreekpunt

De accountmanager van Schellekens & Schellekens is uw vaste aanspreekpunt en kent daardoor uw specifieke wensen. Hij adviseert u dan ook optimaal over onderhoud & reparatie. Het contact met de monteurs verloopt via het team Service & Onderhoud.

Alles in een-overeenkomst

Omdat elke situatie anders is en wensen en doelen voor wat betreft service en onderhoud van de zonwering anders kunnen zijn, bieden wij u hierin wat u wilt. Ons Service & Onderhoudscontract is allesomvattend. Bel ons voor meer informatie hierover.

Contact: 024 677 80 00 Contact