Contact 024 677 80 00 Storing melden? Gebruik het online formulier

Wij ontwerpen, assembleren, produceren, monteren en onderhouden uw zonwering.

Schellekens & Schellekens bundelt meer dan 50 jaar kennis en ervaring in projectmatige zonwering binnen de grootschalige (utiliteits) bouw. In de vorige eeuw begonnen als familiebedrijf en momenteel met een vaste kern van zo’n 55 medewerkers werken wij iedere dag aan de beste oplossingen in zonwering.

Als allround professional op het gebied van projectmatige zonwering binnen de grootschalige (utiliteits) bouw is Schellekens & Schellekens op de Nederlandse markt een begrip en toonaangevend. In de vorige eeuw gestart als familiebedrijf en met een vaste kern van zo’n 55 medewerkers borgen wij ruim 50 jaar kennis en ervaring in deze markt. Door onze verregaande kennis en expertise zijn wij in staat zeer gedetailleerd te zijn in onze adviezen. Meer weten over onze totaalaanpak en adviezen? Onze Informatiebrochure bundelt veel van onze kennis over zonwering. 

Engineering als onderdeel van onze dienstverlening

Niet alleen adviseren wij zeer uitgebreid. Wij gaan een stap verder en engineeren en ontwikkelen nieuwe producten. Door de inzet van verschillende expertises kunnen we onze klanten maatwerk oplossingen bieden, anders dan de standaard. Als leverancier van zonwering voor het prestigieuze project Pontsteiger in Amsterdam zijn wij aan de slag gegaan met BIM. Met BIM leveren wij een forse bijdrage aan het verbeteren van de informatiestroom binnen het bouwproces en het reduceren van faalkosten en verspilling.

Maatwerk mogelijk door productie en assemblage in eigen huis

De productie en assemblage vinden plaats in onze eigen fabriek in Beuningen. Hierdoor zijn we in staat flexibiliteit in planning en uitvoering te organiseren en bieden we compleet maatwerk. Gemiddeld vertrekken zo’n 25000 schermen per jaar vanuit Beuningen naar hun eindbestemming. Het monteren van de zonwering gebeurt in eigen beheer door VCA opgeleide monteurs.

Service & Onderhoud van zonwering

Naast onze projectorganisatie hebben we met onze afdeling Service & Onderhoud een grote onderhoudsportefeuille van zonwering door heel Nederland. Doordat we naast onze eigen monteurs een groot netwerk van monteurs door het hele land hebben opgebouwd, kunnen wij bij storingen snel ter plaatse zijn en meteen een oplossing bieden.

Contact: 024 677 80 00 Contact