Contact 024 677 80 00 Storing melden? Gebruik het online formulier

Wij bundelen meer dan 50 jaar kennis en ervaring van projectmatige zonwering.

Wij leveren zonwering en verzorgen het onderhoud door het hele land.

Opgericht als familiebedrijf in de jaren ‘50 bundelt Schellekens & Schellekens jarenlange ervaring en kennis van projectzonwering en – onderhoud. Sinds 2001 zijn wij onderdeel van Hunter Douglas. Hierdoor kunnen we de informaliteit en flexibiliteit van een familiebedrijf combineren met de professionaliteit van een international.

Authenticiteit en kwaliteit staan voorop

Voor onze producten selecteren wij duurzame onderdelen en doeken van gedegen partners. Onze producten worden al sinds de oprichting in eigen fabriek door eigen mensen vervaardigd. Deze authentieke werkwijze combineren wij met simpele, en waar mogelijk, digitale processen en proactieve communicatie.

Wij zijn doorpakkers met een no-nonsense mentaliteit. Bij het monteren en onderhouden van zonwering staat veiligheid van (onze) mensen altijd voorop. Hiervoor zetten wij kundige en gecertificeerde mensen en middelen in.

Ontzorging voor duurzame inzet van onze zonwering

Wij zijn ervan overtuigd dat het leveren van kwalitatief hoogstaande zonwering en de service & onderhoud ervan een voorwaarde is voor het ontzorgen van klanten en een zo duurzaam mogelijke inzet van onze producten.

 

Contact: 024 677 80 00 Contact