Contact 024 677 80 00 Storing melden? Gebruik het online formulier

Twee innovatieve projecten in Façades 2024

De Titaan in Den Haag en appartementencomplex Pharos in Breskens.

Het team Schellekens & Schellekens is trots op de bijdrage aan twee indrukwekkende projecten; de Titaan in de Haagse Binckhorst en de Pharos appartementen op de Westhavendam in Breskens.

  • De Titaan in de Haagse Binckhorst
    De Haagse Binckhorst verandert van bedrijventerrein in een moderne stadswijk met een focus op wonen en creatief ondernemen. Het oude Harting-Bank gebouw is nu getransformeerd tot De Titaan, een broedplaats voor creatieve startups en scale-ups. Wij hebben hier 125 Proscreen Zip type 95 en 66 Ultimate Zipscreens type 100 geleverd en geïnstalleerd, volledig geïntegreerd in de gevels.
  • Pharos Appartementen op de Westhavendam in Breskens
    De Pharos I, II en III gebouwen bieden in totaal 159 appartementen met een prachtig uitzicht dankzij grote aluminium kozijnen en ruime terrassen. Voor deze torens hebben wij Ultimate Zipscreen type 100 geïnstalleerd, voorzien van een draadloze motor van Somfy. Met de Somfy Tahoma windzonautomaat genieten de bewoners van automatisch werkende windbeveiliging en hoog bedieningsgemak.

Ons team heeft aan beide projecten met toewijding gewerkt aan de transformatie van deze gebieden en het verbeteren van het wooncomfort voor de bewoners.

Meer nieuws

Contact: 024 677 80 00 Contact