Contact 024 677 80 00 Storing melden? Gebruik het online formulier

Zorgproject Voorveldse hof

Schellekens & Schellekens leverde maatwerk Uitvalschermen en Proscreens voor zorgproject Voorveldse Hof. Met deze oplossing wordt hinderlijk zonlicht buiten gehouden en blijft de temperatuur aangenaam voor de bewoners.

In de nieuwe wijk Veemarkt is vorig jaar de nieuwste locatie van AxionContinu geopend: Voorveldse Hof. Dit is het thuis van 56 bewoners met dementie. Voorveldse Hof staat voor ‘Goed leven’. Bewoners kunnen hier op een goede en prettige manier wonen en leven. Verdeeld over vier bouwlagen zijn er zeven woningen, voor elk acht bewoners.

Maatwerk verwerkt in de negge

Wij leverden 109 Stuks Carré Uitvalschermen en 117 stuks loze koven. Deze zijn op de productielocatie in Beuningen volledig op maat gemaakt. De armen werden in overleg met de architect aangepast zodat het volledige scherm in de negge weggewerkt kon worden. De uitvalschermen zijn in een bouwkundige koof geplaatst.

Proscreen Zip voor grote raamoppervlakten

Onze Proscreen Zip is bij uitstek geschikt voor grote raamoppervlakken en kan esthetisch goed weggewerkt worden. Daarom  plaatsten we voor de grote raamoppervlakken 5 stuks Proscreen Zip. Vanwege de ritsgeleiding is het scherm zeer windbestendig en zorgt daarmee voor een volledige lichtafsluiting en het voorkomen van zij-lichtinval. Alle zonwering heeft de RAL kleur: 9016 verkeerswit. De doeken zijn Dickson Orchestra XL 6088 grijs. Het geheel geeft een fraai en efficiënt resultaat.

Uitvalschermen voor een comfortabel klimaat en zicht naar buiten

Uitvalschermen zijn uitermate geschikt als zonwering bij uitzetramen. Ze worden daarom veel gekozen door zorglocaties. Hun warmtewerende eigenschappen zijn uitstekend en ze zijn goed bestand tegen wind. Bijkomend voordeel van uitvalschermen is het bieden van een comfortabel zicht naar buiten vanwege de uitval. Bovendien zijn ze leverbaar in veel kleuren en bedieningsmogelijkheden.

Voorveldse hof uitvalschermen  Voorveldse hof uitvalschermen Voorveldse hof uitvalschermen Voorveldse hof uitvalschermen Voorveldse hof uitvalschermen

Meer projecten

Contact: 024 677 80 00 Contact