Contact 024 677 80 00 Storing melden? Gebruik het online formulier

Wij ontwerpen, assembleren, produceren, monteren en onderhouden uw zonwering.

Bij ons staat voorop dat al onze producten en diensten kwalitatief hoogwaardig moeten zijn. Dit betekent een grote focus op kwaliteit en veiligheid in alle processen. In dit kader zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn we aangesloten bij de VMRG-Zonwering. Daarnaast staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel.

Inrichting kwaliteitssysteem

Als één van de eerste ISO-9001 en VCA* gecertificeerde bedrijven in Nederland zit kwaliteitszorg én de zorg voor veilig werken ons in het bloed. Alle bedrijfsprocessen zijn zo ingericht dat continu monitoren én verbeteren is geborgd. Bekijk hier het VCA-certificaat en het ISO 9001 certificaat 

Safety Culture Ladder (‘de Veiligheidsladder’)

De Safety Culture Ladder (SCL) is een instrument om het veiligheidsbewustzijn in een organisatie te meten. De veiligheidscultuur in een organisatie is, naast instructie en voorlichting, keuringen, PBM enz., een belangrijke factor in het terugdringen van onveilige situaties, ongevallen en incidenten. Het komt immers op houding en gedrag aan.

Schellekens is sinds februari 2022 in het bezit van SCL Light, trede 2. Klik hier om ons certificaat in te zien.

AluEco Certificering

Schellekens & Schellekens is tevens participant van de stichting AluEco. Deze stichting bevordert duurzaamheid. Zij zorgt in de gevelbouw voor o.a. het beheren van een marktconforme recycleketen. In deze recycleketen wordt hergebruik van aluminium door de aangesloten bedijven gerealiseerd. Hierdoor wordt een hoogwaardig en duurzaam gebruik van dit metaal gegarandeerd. Daarnaast stimuleert AluEco het gebruik van moderne geveltechnologie voor duurzame gebouwen. Bekijk hier het Alueco certificaat.

Contact: 024 677 80 00 Contact