Wij ontwerpen, assembleren, produceren, monteren en onderhouden uw zonwering.

 

 

Voor ons staat voorop dat al onze producten en diensten kwalitatief hoogwaardig moeten zijn. Dit betekent een grote focus op kwaliteit en veiligheid in alle processen. In dit kader zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn we aangesloten bij de VMRG-Zonwering.

Inrichting kwaliteitssysteem

Als één van de eerste ISO-9001 en VCA* gecertificeerde bedrijven in Nederland zit kwaliteitszorg én de zorg voor veilig werken ons in het bloed. Alle bedrijfsprocessen zijn zo ingericht dat continu monitoren én verbeteren is geborgd. Bekijk hier het VCA certificaat en het ISO-9001 certificaat.

VMRG Zonwering

Op alle producten en diensten van Schellekens & Schellekens BV zijn de normen, vastgelegd in de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen ® 2019, van toepassing. Zie kwaliteitseisen Buiten zonwering hier en kwaliteitseisen Binnen zonwering hier.

In ons lidmaatschap van de VMRG Zonwering vindt u zekerheid. Hierin is een groep van professionele zonweringsbedrijven verenigd. Samen maken wij ons sterk voor goede kwaliteit en optimale veiligheid. De kwaliteitseisen voor de producten liggen vast in de VMRG Kwaliteitseisen en –Adviezen. Aangesloten bedrijven worden jaarlijks door een onafhankelijke instantie gekeurd, waardoor continue kwaliteit gewaarborgd is. Het bijbehorende VMRG-certificaat garandeert dat ook onze producten voldoen aan deze eisen. U kunt hier het VMRG-certificaat bekijken.

De VMRG Zonweringsbedrijven onderhouden intensief contact, zowel onderling als met gevelbouwers. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, delen ze kennis en wordt er samengewerkt aan innovatieve oplossingen om een duurzaam gebouwde toekomst te garanderen.

Metaalunie

Op al onze offerten en opdrachten zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Metaalunie van toepassing. Klik hier voor de Metaalunie voorwaarden.

AluEco Certificering

Schellekens & Schellekens is tevens participant van de stichting AluEco. Deze stichting bevordert duurzaamheid. Zij zorgt in de gevelbouw voor o.a. het beheren van een marktconforme recycleketen. In deze recycleketen wordt hergebruik van aluminium door de aangesloten bedijven gerealiseerd. Hierdoor wordt een hoogwaardig en duurzaam gebruik van dit metaal gegarandeerd. Daarnaast stimuleert AluEco het gebruik van moderne geveltechnologie voor duurzame gebouwen. Bekijk hier het Alueco certificaat.