Contact 024 677 80 00 Storing melden? Gebruik het online formulier

Wij ontwerpen, assembleren, produceren, monteren en onderhouden uw zonwering.

VMRG Zonwering

Op alle producten en diensten van Schellekens & Schellekens BV zijn de normen, vastgelegd in de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen ® 2019, van toepassing. Zie kwaliteitseisen Buiten zonwering hier en kwaliteitseisen Binnen zonwering hier.

In ons lidmaatschap van de VMRG Zonwering vindt u zekerheid. Hierin is een groep van professionele zonweringsbedrijven verenigd. Samen maken wij ons sterk voor goede kwaliteit en optimale veiligheid. De kwaliteitseisen voor de producten liggen vast in de VMRG Kwaliteitseisen en –Adviezen. Aangesloten bedrijven worden jaarlijks door een onafhankelijke instantie gekeurd, waardoor continue kwaliteit gewaarborgd is. Het bijbehorende VMRG-certificaat garandeert dat ook onze producten voldoen aan deze eisen. U kunt hier het VMRG-certificaat bekijken.

De VMRG Zonweringsbedrijven onderhouden intensief contact, zowel onderling als met gevelbouwers. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, delen ze kennis en wordt er samengewerkt aan innovatieve oplossingen om een duurzaam gebouwde toekomst te garanderen.

Garantie

De garantie wordt gegeven volgens VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen® 2019, Gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Utrecht op 5 oktober 2018, aktenummer 221/2018. De garantietermijn is 5 jaar, mits de zonwering vanaf oplevering jaarlijks wordt onderhouden door Schellekens & Schellekens BV. Wanneer de zonwering vanaf oplevering niet jaarlijks door Schellekens & Schellekens BV wordt onderhouden geldt de standaard garantietermijn van 2 jaar. Een concept van onze garantieverklaring met de voorwaarden kunt u hier bekijken.

Metaalunie

Op al onze offerten en opdrachten zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Metaalunie van toepassing. Klik hier voor de Metaalunie voorwaarden.

 

Contact: 024 677 80 00 Contact