Contact 024 677 80 00 Storing melden? Gebruik het online formulier

Wij ontwerpen, assembleren, produceren, monteren en onderhouden uw zonwering.

Zonwering lijkt een relatief makkelijke toevoeging aan uw project of gebouw. Maar met de selectie, inkoop en de montage van zonwering komen veel zaken kijken. Met meer dan 50 jaar ervaring in de projectmatige zonwering hebben wij de specialisten in huis om u daarmee optimaal te bedienen.

Selecteren en offreren zonwering

U zoekt zonwering voor  uw project. De kunst is te kiezen voor de zonwering die voldoet aan de eisen van de eindgebruikers, wellicht bijdragen aan de EPC norm en/ of bijdragen aan een energievriendelijk gebouw.  Maar ook niet onbelangrijk, de zonwering moet voldoen aan kwaliteitseisen en juist gemonteerd worden. Onze afdeling Verkoop bestaat uit vier accountmanagers en drie calculatoren. Zij hebben alle kennis in huis om u hierin te adviseren.

Uw project, ons werk

Nadat u de zonwering voor uw project heeft ingekocht bij een van onze accountmanagers neemt de afdeling Werkvoorbereiding uw dossier over. Vervolgens beoordeelt de projectleider de situatie en deelt op basis daarvan het werk toe aan een van de werkvoorbereiders. Indien het project specifieke uitdagingen bevat of het in zijn geheel complex is, neemt de projectleider eerst telefonisch contact met u op.

Levertijden en inmeetafspraken

Een van onze werkvoorbereiders heeft uw project onder zijn hoede gekregen. Dit betekent dat er een afspraak gemaakt moet worden voor het inmeten van het werk. Ondertussen moeten er zoveel mogelijk gegevens over het project en de zonwering verzameld worden. Wij werken met een levertijd van zes werkweken nadat alle gegevens compleet zijn.

Nadat de werkvoorbereider is langs geweest, alles heeft ingemeten én alle gegevens volledig zijn, start de zes weken levertijd.

Met volledige informatie bedoelen we:

  • De kleuren van alle onderdelen zijn bekend
  • Alle details zijn helder
  • De kozijn tekeningen zijn aanwezig
  • De posities van de zonwering zijn helder
  • De bedieningszijdes zijn helder
  • De aansluitingen zijn bekend
  • De planning is bekend
  • Het is bekend of er sprake is van maatwerk

Op basis van al deze informatie start het team in de fabriek met produceren van uw zonwering.

 

 

 

 

Contact: 024 677 80 00 Contact